Nelleke den Boon

van Co-Smederij

Nelleke den Boon van de Co-Smederij is sterk in procesmanagement en omgevingsmanagement en weet hoe je nieuwe concepten en coalities bouwt. Ze verkent wat mensen beweegt, benoemt gezamenlijke belangen en brengt vraag en aanbod bij elkaar. Ze creëert kansen voor vernieuwing door mensen, thema’s en organisaties via co-creatie met elkaar te verbinden.

Met een creatieve aanpak zorgt ze voor energie en samenhang en werkt ze samen met belanghebbenden ideeën uit tot concepten, gebiedsplannen en uitvoeringsprogramma’s die breed gedragen worden. Dat levert resultaten op die bijdragen aan vooruitgang  en vernieuwing.

Nelleke den Boon heeft brede ervaring opgedaan bij de overheid en in het bedrijfsleven in omgevingsmanagement, procesmanagement en projectmanagement en business development. Ze werkt graag met multidisciplinaire teams en met diverse typen organisaties.

Nelleke staat voor vakmanschap, kwaliteit, resultaat en een positieve insteek. Ze weet hoe ze opgaven en ambities scherp moet krijgen. Haar drive is haar nieuwsgierigheid in wat mensen en organisaties beweegt. Wat zijn hun belangen en waarden? Hoe zijn deze met elkaar te verbinden om tot gezamenlijke belangen en doelstellingen te komen? En welk proces kunnen we gezamenlijk doorlopen om tot resultaten te komen die breed gedragen worden? Ze zet hierbij haar kennis in van groepsdynamiek, netwerkend werken, veranderinterventies, het faciliteren van groepen, Appreciative Inquiry, conceptontwikkeling en proces- en omgevingsmanagement.

Nelleke wil mooie, vernieuwende resultaten neerzetten. Resultaten die bijdragen aan vooruitgang en het welzijn van mensen.

Neem contact met mij op