Margriet Dekker

van Trajeqt

Margriet Dekker van Trajeqt doet niets liever dan organiseren en communiceren tegelijk. Daarom combineert ze haar werk als projectmanager bij Trajeqt graag met omgevingsmanagement en gebiedscommunicatie voor het Omgevingskwartier.

Voor Trajeqt houdt ze zich bezig met conditionering en omgevingsmanagement voor infrastructurele projecten. Haar doortastende aanpak en oprechte wijze van communiceren worden gewaardeerd door opdrachtgevers, aannemers, betrokken ondernemers en burgers; ze heeft oog en oor voor emoties en zoekt altijd naar de balans tussen gemeenschappelijke en individuele belangen.

Met relativeringsvermogen en overtuigingskracht houdt ze vaart en overzicht in complexe projecten. Ze schrikt niet van beren op de weg, integendeel, ze geniet ervan om ze te temmen en voor het project te winnen.

Margriet heeft als marketeer en communicatieadviseur voor uiteenlopende opdrachtgevers binnen de overheid en het bedrijfsleven gewerkt. Met haar uitgebreide kennis van online en offline media, Factor C, Omgevingsmanagement in de Bouw en Infra (NIB opleiding) en haar creatieve hand van schrijven ontwikkelt ze moeiteloos communicatiecampagnes om ze vervolgens – in nauwe samenwerking met opdrachtgevers en mediaspecialisten – doelgericht uit te (laten) voeren.

Als storyteller gebruikt ze verhalen om te verkennen en te verbinden. Ze past graag Appreciative Inquiry technieken in participatieprocessen toe om waardering, betrokkenheid en ambitie los te maken. Door haar ervaring met de organisatie van congressen en evenementen heeft ze de kennis en de contacten om voor iedere gewenste groep een inspirerende bijeenkomst te organiseren.

Margriet is een resultaatgericht persoon en gebruikt humor en lef om mensen in beweging te krijgen en te houden.

Neem contact met mij op