Hilda Jeninga

van Donders Communicatie

Hilda Jeninga van Donders Communicatie neemt graag een kijkje in iemands wereld, om daar een spannend en leerzaam verhaal van te maken dat er toe doet en (h)erkenning geeft. Ze vindt het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen en is onder de indruk als mensen zich zó betrokken voelen bij hun leefomgeving, dat ze er tijd, passie en energie in steken om samen mooie dingen tot stand brengen.

Tot de kern komen en die duidelijk over het voetlicht brengen, dat is wat Hilda doet. Ze denkt altijd vanuit de ontvanger: hoe kan een verhaal, een boodschap, het best verteld worden om de doelgroep te bereiken? Aantrekkelijk en boeiend hoe dan ook. Recht in hoofd en hart. Dan blijft het verhaal hangen.

Bij participatieprojecten werkt ze graag samen met belanghebbenden. Bijvoorbeeld in een digitaal platform, een WhatsApp groep of door gezamenlijk bijeenkomsten en evenementen te organiseren.

Hilda heeft veel enthousiasme voor de inhoud, is betrokken en creatief in combinatie met een praktische, resultaatgerichte blik. Als afgestudeerd sociaalgeograaf is gebiedscommunicatie een kolfje naar haar hand. Haar creativiteit kan ze kwijt bij het ontwikkelen van communicatiemiddelen, zoals een film, een tentoonstelling of een website. Ze draagt met communicatie graag bij aan meer plezier, meer duidelijkheid, meer draagvlak, meer begrip en meer verbondenheid.

Neem contact met mij op